Rashford pula mangsa kritikan Mourinho

Image result for Rashford ditegur Jose Mourinho

MARCUS Rashford ditegur Jose Mourinho di atas sikapnya ketika pengurus Manchester United mempunyai konflik dengan para pemainnya.

Sportsmail difahamkan Mourinho mengkritik Rashford selepas kemenangan Liga Juara-Juara Eropah terhadap Young Boys di Bern minggu lepas kerana gagal melakukan permainan yang cemerlang.Rashford diganti di Switzerland selepas memaparkan prestasi tidak begitu baik dan tidak mengikuti arahan daripada jurulatih selepas permainan.

Mourinho kemudian mencabar Rashford dan memberi amaran kepada penyerang berusia 20 tahun itu bahawa dia tidak terlalu penting untuk melakukan seperti apa yang dikatakannya.

Timbul kebimbangan mengenai sikap Rashford di Manchester United sejak dia kembali dari pasukan England pada separuh akhir Piala Dunia di Rusia.
Anak muda itu terus menyesuaikan diri dengan kemasyhuran dan kekecewaan di atas peranan yang terbatas di bawah Mourinho.

Dia merupakan salah seorang daripada beberapa pemain yang dikritik secara individu oleh Mourinho meskipun kelab itu memperoleh tiga kemenangan berturut-turut. – Mail Online UK